Image

In het Etesia gamma

Grasmachines
Zitmaaiers
Verticuteermachines
Electrische trekvoertuigen
Electrische kruiwagens
Ruwterreinmaaiers

Over Etesia

Zo'n 25 jaar geleden maakte ETESIA haar intrede in het onderhoud van groene ruimtes. De Hydro 100 was in 1989 een revolutionair concept: de eerste zitmaaier met rechtstreekse en ingebouwde opvang. Dit nieuw concept heeft de markt van de grasmaaiers en verandert en legde zich snel op als de onvermijdelijke referentie. 

Teken van Etesia’s voorsprong, na meer dan 15 jaar exclusiviteit, hebben de hoofdconcurrenten een gelijkaardig systeem nagebouwd.

Vandaag, beschikt ETESIA over een van de beste dealernetwerken in tuin- en parkmachines van Europa, het is een gewaardeerde leverancier geworden van openbare besturen en professionele tuinaannemers. ETESIA geniet van een uitzonderlijke internationale aanwezigheid in meer dan 30 landen verdeeld over de 5 continenten.

De bijzonderheid van ETESIA berust in haar oorsprong en haar grootte: ETESIA is de enige producent  van zitmaaiers. Deze KMO uit de Elzas met 130 mensen moet het opnemen tegen gigantische Amerikaanse en Japanse multinationals. En desondanks deze woeste concurrentie, 25 jaar later, slaagt het bedrijf er steeds weer in zich op te leggen als een hoodfspeler in haar markt. U kunt ETESIA producten bij tuinmachines Conell in Erpe-Mere kopen met het volste vertrouwen.

Lid van  de OUTILS WOLF groep, bekend om zijn halve eeuw ervaring in de tuinsector, ETESIA is gespecialiseerd in de ontwikkeling, de productie en de verkoop van  machines voor het onderhoud van tuin, park en milieu. Sindsdien, heeft onze uitstekende reputatie op gebied van maaiprestaties voor elk van onze 12 productgamma’s uitgebreid naar onze noties van robuustheid, betrouwbaarheid, ergonomie en innovatie die synoniemen zijn geworden voor ETESIA.

Het is op deze waarden dat ETESIA haar toekomstvisie bouwt : innovatie en de wil naar verbetering bepalen haar  strategie. Zo won  Etesia  in 2008,  de INPI Beker voor Innovatie  voor de Elzas streek en is ze  ISO 9001 versie 2008 gecertificeerd.

Maar ETESIA rust niet op zijn lauweren en koestert meer dan nooit de ambitie om op vlak van innovatie en prestatie de marktreferentie te blijven. Zo, besloten Etesia en haar partner OUTILS WOLF midden in internationale financiële crisis te investeren in een gloednieuw ontwikkelingscentrum : het Centre de Recherche Elmar Wolf, genaamd naar de oprichter van de WOLF GROEP.

Tuinmachines Erpe-Mere: grasmaaier, bosmaaier, kettingzaag, Makita, Echo, Etesia,