Image

In het Ego gamma

Kettingzagen
Grastrimmers & Bosmaaiers
Heggenscharen
Bladblazers
Grasmaaiers
Multitool

Over Ego

 
EGO is een bedrijf vol innovatie. EGO maakt deel uit van een internationaal productiebedrijf dat in 1993 is opgericht. Dit bedrijf verlegt al vanaf het prille begin voortdurend de grenzen van de draadloze technologie. Vandaag de dag zijn ze een van 's werelds grootste producenten van gereedschap. EGO brengt elk jaar meer dan 10 miljoen van hun producten op de markt en verkopen deze wereldwijd in 65 landen. Kiezen voor EGO is kiezen voor alle kracht van benzine, maar zonder de benzine!  

De wereld verandert snel. Onze maatschappij wil af van fossiele brandstoffen en stapt massaal over op schonere, groenere energie. Daarom geloven ze bij EGO dat het tijd is voor een nieuwe, slimmere manier om tuin- en landschapsonderhoud uit te voeren.

EGO Power+ biedt evenveel vermogen als benzine, maar dan zonder lawaai, gedoe of dampen. De toonaangevende Arc Lithium 56V-accutechnologie van EGO tilt de prestaties naar een geheel nieuw niveau en biedt u het betrouwbare vermogen dat u nodig hebt om door te blijven werken tot de klus is geklaard.

Het EGO systeem is prettig in het gebruik en biedt ultiem gemak met accu's die het lang volhouden en snel zijn op te laden. U hoeft niet meer naar het benzinestation voor brandstof en hoeft ook geen licht ontvlambare vloeistoffen meer te bewaren.


Van particulier tot professional, u kunt EGO producten bij tuinmachines Conell in Erpe-Mere kopen met het volste vertrouwen.

EGO POWER+ ARC LITHIUM
levert de hoogte energiecapaciteit in de sector.

De EGO Power+ Arc Lithium 56V-accu is helemaal opnieuw ontworpen om dezelfde prestaties te leveren als benzine en heeft een innovatief ontwerp om de accu maximaal te koelen. In tegenstelling tot conventionele accu's in de vorm van een baksteen waarbij de accucellen zijn samengepakt, oververhit raken en zichzelf uitschakelen, wordt de warmte dankzij hun unieke boogvormige ontwerp veel effectiever verspreid.

Het EGO Power+ systeem levert evenveel vermogen als benzine, zonder de nadelen van benzine.

Het is eenvoudiger, schoner en trilt minder, en is daarom comfortabeler in het gebruik.

En dankzij de lagere gebruiks- en onderhoudskosten zorgt de overstap op EGO Power+ ook nog eens voor kostenbesparingen op de lange termijn. Bovendien zijn er geen uitlaatgassen tijdens het gebruik, waardoor u uw steentje bijdraagt aan het milieu.

EGO machines zijn zo ontworpen dat u de hele dag kunt werken! De EGO Power+ grasmaaier, bladblazer, heggenschaar, grastrimmer, bosmaaier, kettingzaag en multitool hebben een soepele elektrische motor en minder bewegende onderdelen, waardoor ze allemaal met een laag trillingsniveau werken dat vaak onder de hoogste grenswaarde voor blootstelling van 2,5 m/s2 en ver onder de grenswaarde ligt.

Tuinmachines Erpe-Mere: grasmaaier, bosmaaier, kettingzaag, Makita, Echo, Etesia,